Celebfigyelő

2024.09.02. 15:24

Barabás Évi utolsó fotói a nyár végén

Barabás Évi, az Rtl csatorna arca, bonyhádi származású tévés 2024 nyarának utolsó napjaiban hozta nyilvánosságra, hogy hogyan-miként töltötte a pihenőidejét. Mint kiderült, Barabás Évi a Balatonon ping-pongozott és a nagymamája lecsóját ette.

Brunner Mónika

A népszerű műsorvezető fotósorozattal hozta nyilvánosságra, hogy hogyan, miként töltötte az idei nyarat. Barabás Évinek hosszú, forró volt a nyár, amely számára felidézte a régi nyaralások emlékét. 

Barabás Évi
Barabás Évi, az Rtl népszerű műsorvezetője megosztotta nyaralási pillanatait a nagyközönséggel, számára hosszú, forró volt az idei nyár. Fotó: Markovics Gábor

Barabás Évi utolsó fotói 

Barabás Évi többek közt így vallott az augusztus harmincadikán közzétett fotókhoz írt néhány sorban: 

"Ez így gömbölyű. Együtt utaztunk, együtt lazultunk. A hosszú forró nyár a régi nyaralások emlékét is felidézte. Balatoni ping-pongozással és nagymama lecsójával. Mert ez így gömbölyű" – írta a közösségi médiában. Barabás Évi még arról is beszámolt, hogy kedvenc autójával utazott, volt a Dunakanyarnál, barátokkal, családdal és kutyájával töltötte az időt, és windszörf világbajnokságon is járt. A fotók itt tekinthetők meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!