Celebfigyelő

9 órája

Dombóvár a helyszín, ahol egymásra talált Brigi és Dusán

A TV2 Kísértés című műsorának szerelmespárját, Brigit és Dusánt Dombóvár hozta össze. Dusán Dombóváron nőtt fel, ott végezte iskoláit, Briginek pedig egy Dombóvár melletti faluban vannak rokonai. Sokat látogatta őket, így ismerkedett meg Dusánnal.

Brunner Mónika

A TV2 Kísértés című műsorának két sztárja, a dombóvári és Pest vármegyei kötődésű Brigi és Dusán szeretik térségünket. Dusán Dombóváron nőtt fel, elvégezte a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskolát, azután ment szakmunkás iskolába, ahol 2013-ban végzett.

Dombóvár hozta össze Farkas Brigitta Laurát és Lapp Dusánt, a TV2 Kísértés szerelmespárját
Dombóvár hozta össze Farkas Brigitta Laurát és Lapp Dusánt, a TV2 Kísértés című műsorának szerelmespárját (Fotó: TV2)

Dombóvár a titok nyitja

– Sok Tolna vármegyében élő családtagom van, amikor otthon vagyunk, mindig úgy hozzuk össze az időt, hogy Brigi és az én szüleimmel is találkozzunk, így van egy kis egyensúly. Bár sokat nem vagyunk otthon, két vagy három havonta megyünk haza egy-másfél hétre – mondta lapunknak Dusán. 

– Nekem nincs dombóvári kötődésem, egy Dombóvár melletti kis faluban vannak rokonaim. Sokat járok oda a mai napig, és így ismerkedtünk meg Dusánnal – tette hozzá Brigi. 

Ismertség és média

Azért vállalták a TV2 Kísértés című műsorában a szereplést, mert mindig is érdekelte őket a média világa. 

– Egyik nap mentem haza a munkából, és Brigi azzal fogadott, hogy lenne-e kedvem szerepelni a TV2 Kísértés című műsorában – elevenítette fel a kezdeteket Dusán. – Igent mondtam rá, hiszen mindig is érdekelt, milyen lehet műsorban szerepelni, hogyan áll össze egy produkció, minden érdekelt, ami ezzel kapcsolatos. Mind a ketten szeretünk a középpontban lenni. Persze az elején fura volt nyilatkozni, ezt meg kellett szokni. Mindketten tudunk építkezni a műsorban megélt történésekből, és olyan tapasztalatokat is szereztünk a kapcsolatunkban, mint előtte még soha – ismertette Dusán. 

Brigi hozzátette, hogy meséltek a műsor készítőinek a kapcsolatukról, és végül érdekesnek tartották őket. Új még számukra az ismertség, hozzá kell szokniuk. A műsor hatalmas kalandot, egy életre szóló élményt és tanulságokat is jelent nekik. 

Brigi és Dusán kedvencei 

Brigi és Dusán elárulták, mik a kedvenc ételeik és idézeteik. Dusán kedvenc étele a steak, a rakott kel, a lecsó méregerős punyával, azaz cigánykenyérrel, a franciasaláta, de amúgy, bevallása szerint nem finnyás típus. Kedvenc idézete: "Minden úgy történik majd, ahogy történnie kell, és akkor, amikor kell. Mert ami a tied, azt időben megkapod. Ami rád vár, az megvár. Ami az életed része, az, amikor kell, ott lesz az életedben. Aki pedig hozzád jön, az akkor érzik, amikor érkeznie kell. Szóval minden úgy fog formálódni az életedben, ahogy neked a legjobb lesz az életben." /Lippai Marianna/

Brigi kedvenc étele a sushi, a pizza, a hamburger és a steak. Ezeket bármikor meg tudná enni. Nagyon szereti a „buddhás” és spirituális idézeteket, egyet a gerincére is tetováltatott: "Hogy mik vagyunk, az gondolataink eredménye". 

Szerintük ez a jó párkapcsolat titka 

Brigi és Dusán a jó párkapcsolatról is vallott lapunknak, amely titka Dusán szerint az őszinteség, a tisztelet, a kompromisszumkészség, és az, hogy mindkét fél küzd a kapcsolatért.

– Mert hiába akarsz egyedül javítani, ha a párod közben hazug és tiszteletlen, vagy lehúz és megfojt – tette hozzá Dusán. 

Brigi szintén az őszinteséget említette és a kommunikációt, "amikor az embernek egy személyben vagy a legjobb barátja, a szerelme, a legnagyobb kritikusa". 

A TV2 Kísértés című, Thaiföldön forgatott műsorában négy pár, köztük Brigi és Dusán kapcsolata kerül terítékre, miután a párokat húsz kísértő próbálja elcsábítani, szétválasztani egymástól
A TV2 Kísértés című, Thaiföldön forgatott reality műsorában négy pár, köztük Brigi és Dusán kapcsolata kerül terítékre, miután a párokat húsz kísértő próbálja elcsábítani, szétválasztani egymástól 
Fotó: TV2

Kritikusaik is vannak 

Brigi és Dusán elmondták lapunknak, hogyan élték meg a véleményáradatot, hogy korábban regisztráltak a felnőtt tartalmak elérésére használt OnlyFans internetes oldalra.

– A napvilágot látott cikkek nem teljesen fedik a valóságot, hiszen sem az internetes oldalból nem éltünk, sem erotikus munkáról szó nem volt. Emiatt sajnos sok negatív kommentet kaptunk, de nem lepődtünk meg, hiszen a média már csak ilyen. Belekényszeríti az embert a cikkekben tényként közölt dolgok által egy olyan helyzetbe, amit maximum elfogadni, kommentelni lehet, de az igazságot sosem tudják meg az olvasók. Ezt sajnos az ember vagy el tudja fogadni vagy nem – tették hozzá a fiatalok. 

 

@borsonline Lebukott A Kísértés szerelmespárja! Brigi és Dusán egy időben erotikus munkával kereste a kenyérrevalót... #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #akísértés #kísértés #tv2 #szerelem #munka #video #bors ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!