Celebfigyelő

2024.09.11. 12:52

Földes Eszter állapotos a színházban

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő A Kezdet/Vége című színházi darabban fiatal, házas nőként is feltűnik, aki első gyermekét várja. A Nagykanizsán található Kanizsai Kulturális Központ az előadást felvette színházi Bródy bérletébe. Földes Eszterről terhesfotót is közzétettek.

Brunner Mónika

A Kanizsai Kulturális Központ a közösségi médiában tette közzé, hogy a Bródy színházbérletük közönségének látható lesz egy különleges, cirkuszi elemekkel tarkított vígjáték, a Kezdet/Vége a Loupe Színházi Társulás előadásában Földes Eszter, Mohai Tamás és Molnár Áron főszereplésével. A Facebook oldalon közzétett egyik színházi fotón Földes Eszter állapotosan látható a színházi előadás közben. 

Földes Eszter állapotos a színházban 
A Kezdet/Vége című színházi előadásban így látható
Földes Eszter állapotos a színházban. A Kezdet/Vége című színházi előadásban nagy hassal látható 
Fotó: Facebook/Kanizsai Kulturális Központ

Földes Eszter állapotos a színházban 

A Kanizsai Kulturális Központ oldalán a szeptember tizenegyedikei bejegyzésében többek között még ez olvasható: 

„Hétköznapi helyzetek, felelősségvállalás, döntések, párkapcsolat, egyensúly... plusz cirkuszi elemek és három nem mindennapi művész." 

Az előadásban veszélyesebb cirkuszi elemek is láthatóak. 

Mint ismert, Földes Eszter privát életében idén nyáron jelentette be, hogy véget ért házassága Lovasi András Kossuth-díjas művésszel. A való életben a színésznőnek egy gyermeke van a zenésztől. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!