Celebfigyelő

2 órája

Köllő Babett a mellrák ellen küzd

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő-édesanya is sétálni indul Budapesten októberben, hogy támogassa a mellrákon átesett nők rehabilitációját és a társadalmi figyelemfelhívást. Köllő Babett mindenkit arra buzdít, hogy tartsanak vele.

Brunner Mónika

Köllő Babett a mellrák ellen küzd

Fotó: Facebook

Köllő Babett a közösségi médiában invitálja közös sétára azokat, akiknek fontos a mellrák elleni küzdelem, akik szeretnék támogatni a mellrákon átesett nők rehabilitációját és a társadalmi figyelemfelhívásokat. 

Köllő Babett a mellrák ellen küzd
Köllő Babett a mellrák ellen küzd, a mellrákon átesett nők rehabilitációját is segíti
(Fotó: Facebook/Köllő Babett hivatalos oldala)

Köllő Babett a mellrák ellen 

Köllő Babett figyelemfelkeltő felhívásában hangsúlyozza, hogy a mammográfiás szűrővizsgálaton való részvétel, a korai diagnózis életet menthet, ingyenes, fájdalommentes. 

"Járj el az ingyenes, fájdalommentes szűrésre, mert a betegség nem válogat! Bár az előfordulása a 45-65 év közötti korosztálynál a leggyakoribb, előfordul 30-40 éves nőknél is, (sőt ritkább esetben 20-as éveikben járó lányoknál is) –számolt be erről a színésznő. A közös sétát 2024. október tizenkettedikén tartják Budapesten. További részletek Köllő Babett közösségi oldalán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!