Celebfigyelő

2024.09.01. 10:26

Köllő Babett sofőrnek érzi magát lánya mellett

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a közösségi médiában árulta el, hogy tinilányával egy influencer eseményen vettek részt, és olyan érzés volt a számára, mintha ő lett volna a sofőr. Köllő Babett megjegyezte, hogy tele volt fiatallal az esemény.

Brunner Mónika

A Borsonline beszámolt arról, hogy Köllő Babett és kamasz lánya, Milla imádnak együtt időt tölteni és programokat szervezni. Köllő Babett az Instagram-oldalán árulta el, hogy van olyan esemény, ahova már a lánya viszi őt. A legutóbbi közös időtöltésen úgy érezte magát, mint egy sofőr. 

Köllő Babett és kamasz lánya
Köllő Babett és lánya. Az anyuka mindenhová igyekszik elkísérni a lányát, ahogy tud, vigyáz rá
Fotó: Facebook/Köllő Babett 

Köllő Babett sofőrnek érezte magát 

Köllő Babett így mesélt az Instagram-oldalán a még számára is szokatlan helyzetről: 

„Én már csak a plusz egy fője voltam a gyerekemnek a Mac rendezvényén, ahová kifejezetten a fiatal influencereket és tartalomgyártókat hívták meg. Azt is mondhatnám, hogy én voltam a sofőr. Köszönöm, hogy befogadtatok" – írta a fotóhoz viccelődve Köllő Babett. 

Kamasz lányának augusztus utolsó hetében kezdődött a suli egy évnyitóval, utána pedig két-három nap osztálykirándulással. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Köllő Babett türelmes a lányával. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!