Celebfigyelő

2024.09.09. 12:04

Szekszárdi diáklány az X-Faktorban – videóval

Gyarmati Jázmin, a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettesének lánya továbbjutott az RTL X-Faktor műsorában. A szeptember hetedikei első, Válogató adásba került be a produkciója. A szekszárdi diáklány az I. Béla Gimnázium tanulója, tizenhét éves, jövőre érettségizik.

Brunner Mónika

Gyarmati Jázmin, szekszárdi diáklány az egyik továbbjutója az RTL X-Faktor című műsorának, Paloma Faith: Upside Down című dalát énekelte a válogatón. Édesapjával, Gyarmati Gáborral, a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettesével tudtunk telefonos interjút készíteni, Jázmin a Szekszárdi I. Béla Gimnázium tanulója, az interjú időpontjában az iskolában volt. 

Szekszárdi romalány jutott tovább az X-Faktorba
Gyarmati Jázmin
Szekszárdi diáklány jutott tovább az X-Faktorban, Gyarmati Jázmin a Szekszárdi I. Béla Gimnázium tanulója 
Fotó: Facebook/Jazmin Gyarmati

Szekszárdi diáklány jutott tovább

Gyarmati Gábor, Jázmin édesapja elmondta, hogy tizenhét éves lánya már nyolc éve énekel, és az RTL X- Faktor készítői keresték meg, hogy lenne-e kedve szerepelni a műsorban. Már vannak saját dalai, roma nyelven, magyarul és angolul is énekel. Helló Nyár című dala a múlt évben jelent meg, a dalhoz készült videóklipet a Balatonon, Siófokon forgatták. Lányának a TikTokon tizennyolcezres követőtábora van, sokan dicsérik, és biztatják, hogy menjen tovább az előadóművészi pálya útján. Gyarmati Jázmin tervei között szerepel, hogy a gimnázium után egyetemre megy, ahol színészetet vagy kommunikációt tanul majd. 

–  Nagyon örültünk, hogy továbbjutott az X-Faktor című műsorban, ez egy élmény Jázmin és a mi számunkra is – tette hozzá Gyarmati Gábor, Jázmin édesapja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!