Celebfigyelő

1 órája

Vasárnap lép a kötelek közé Földes Eszter

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő szeptember huszonkettedikén, vasárnap bokszol Lolával, az énekesnővel, az RTL Sztárbox című élőshows műsorában. Női pehelysúly súlykategóriában lépnek a kötelek közé.

Brunner Mónika

Már drukkol a nagyközönség a két női amatőr bokszolónak, Földes Eszternek és Lolának az RTL Sztárbox hivatalos Facebook oldalán. A színésznő és az énekesnő vasárnap mutatja meg, melyikük a jobb amatőr bokszoló. 

Vasárnap, 2024 szeptember 22-én lép a Sztárbox kötelei közé a két amatőr bokszoló, Földes Eszter színésznő és Lola énekesnő
Vasárnap, 2024 szeptember 22-én lép a Sztárbox kötelei közé a két amatőr bokszoló, Földes Eszter színésznő és Lola énekesnő 
Fotó: MW/RTL/Sztárbox

Vasárnap mérkőznek

Földes Eszter fényképénél többek közt ezt olvasni: "Hajrá Eszter", "Megvan a kedvencem", "Hajrá". Lola fényképénél ez látható: "Megláttam a csoportversenyzőket és mondtam, na jó, ez nyert ügy, Lola elveri mindet", "Megvan a kedvenc", "Hajrá földim, drukkolok neked". 

Lola szeptember tizenhetedikén hivatalos Facebook oldalán ezt üzente rajongóinak: 

"Ez már a mi hetünk! Köszönöm az üzeneteiteket, jól esik, hogy ennyien mellettem vagytok és támogattok az úton!". 

Földes Eszter és Lola mérkőzése napján két férfipáros is a kötelek közé lép: férfi középsúlyban: Shane Tusup – Torghelle Sándor, férfi nehézsúlyban: Czutor Zoltán – Mészáros András bokszmérkőzéseit is megtekinthetjük vasárnap. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!