Celebfigyelő

8 órája

Földes Eszter a válásáról beszélt

A színésznő a Lovasi Andrástól való válásába engedett betekintést a Palikék Világa című videós podcast sorozatban. Földes Eszter elmondta, hogy gyermekkoráig gyűrűzik vissza a történet, valamint a nevelőapjáról is beszélt.

Brunner Mónika

Földes Eszter a Palikék Világa című műsorban elmondta, hogy szerinte a Kossuth-díjas Lovasi András zenésztől a válása még a gyerekkorába gyűrűzik vissza. A magánéleti krízisének mindennapjaiban napról napra kellett életben maradnia a hétköznapi helyzetekben. 

293A0131
Földes Eszter a válásáról beszélt Palik Lászlóéknak 2024 októberében
Földes Eszter a válásáról is beszélt a Palikék világa című műsorban 
Fotó: Szabolcs László

Földes Eszter gyermekkora 

Földes Eszter így vallott válásáról a Palikék Világa műsorban: 

– Történt ez a magánéleti esemény az életemben, és aztán megindult a feldolgozás. Egyszerűen nem hagyhattam el magam – mondta a videóinterjúban. Hozzátette, hogy mindenbe kapaszkodnia kellett, hogy nagyjából erejénél maradjon, mentálisan, fizikálisan, mindenhogyan. Földes Eszter szerint a gyermekkora is hatott a válására. Az édesapja nem volt jelen az életében, sokáig hitte azt, hogy a nevelőapja az édesapja. A Lovasi Andrással való válása szerinte visszavezethető arra is, hogy valamennyire sérült az apaképe. 

A Palikék Világa sorozatban Palik László és két szerkesztő kollégája, Dombóvári Vanda és Wágner Tamás készít interjúkat ismert emberekkel. Földes Eszter a Három Igazság Podcast műsorukban szerepelt, ahol a vendégek három, borítékban elhelyezett témakör kapcsán válaszolnak a kérdéseikre. A beszélgetések végén pedig kiderülnek a saját maguk által megfogalmazott igazságaik is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!