Celebfigyelő

4 órája

Földes Eszter győzött a Sztárboxon

Földes Eszter, Szekszárdon született színésznő győzött a Sztárbox Szuperanyák összecsapásán október huszadikán, vasárnap. Földes Eszter megosztott pontozással nyert Kustánczi Lia modell-üzletasszony ellen. A közösségi médiában már vannak rajongói vélemények arról is, hogy szerintük melyikük volt a jobb.

Brunner Mónika

Földes Eszter nyert az RTL Sztárbox Szuperanyák bokszmeccsén. A színésznő megosztott pontozással győzött a Kustánczia Lia elleni női pehelysúlyú bokszmérkőzés során múlt vasárnap. 

Földes Eszter győzött az RTL Sztárbox Szuperanyák összecsapásán 2024. október 20-án
Földes Eszter győzött az RTL Sztárbox Szuperanyák összecsapásán 2024. október huszadikán
Fotó: RTL sajtóklub

Földes Eszter szuperanya

Földes Eszter győzelmének rajongói is örülnek a közösségi médiában. Egyikük ezt írta: „Eszti... halálosak azok a kanyar ütések, amik a beütésnél durrantak... Hajrá Eszti te vagy a nyerő". Másikuk így fogalmazott: „Jól van Eszter, így tovább, gratulálok neked". Egy harmadikuk ezt írta: „Földes Eszter, nem kétséges, csakis ő". Az egyik kommentelő szerint a bokszmérkőzés egy szuperanya és egy szuperbarbibaba között zajlott. Természetesen vannak kommentelők, akik mindvégig Kustánczi Liának szurkoltak a mérkőzésen. 

Földes Eszter és Kustánczi Lia összecsapását sok tévénéző követte figyelemmel. Földes és Kustánczi női pehelysúly súlycsoportban bokszoltak 2024. október 20-án
Földes Eszter (balra) és Kustánczi Lia összecsapását sok tévénéző követte figyelemmel. Mindketten édesanyák, női pehelysúly súlycsoportban bokszoltak élő adásban
Fotó: RTL sajtóklub

Megúszta a sérüléseket

Mint ismert, Földes Eszter a mérkőzés előtt a lapunknak adott exkluzív interjúban elmondta, hogy Kustánczi Liát nem ismeri személyesen, a bokszmeccsükre heti öt-nyolc bokszedzéssel készült.

– Nem félek a sérülésektől, az előző mérkőzésen Lola ellen is könnyedebb ütéseket kaptam, és szerintem a Lia elleni mérkőzés során sem sérülök meg – mondta Földes Eszter a bokszmérkőzés előtt, és szerencsére igaza lett. 

Földes Eszter megosztott pontozással nyerte a Szuperanyák összecsapást 2024. október 20-án az RTL Sztárbox című élőshows műsorában
Földes Eszter színésznő (balra) megosztott pontozással nyerte a Szuperanyák összecsapást az RTL Sztárbox című élőshows műsorában 
Fotó: RTL sajtóklub

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!