Celebfigyelő

2 órája

Földes Eszter néhány hónapig élt Szekszárdon

Földes Eszter szekszárdi születésű színésznő portálunknak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy csak élete első néhány hónapja kötődik Szekszárdhoz. Földes Eszter ugyanis a születése után nem sokkal már Budapesten élt a szüleivel. Ma már csak a nagymamája és a nagynénje lakik Szekszárdon.

Brunner Mónika

Az RTL Sztárbox gálameccsén újra bokszol Földes Eszter szekszárdi születésű színésznő, ezúttal Kustánczi Lia modell-üzletasszonnyal női pehelysúly kategóriában a Szuperanyák mérkőzésén, október huszadikán, élőadásban. 

293A0131
Földes Eszter a Sztárbox sajtótájékoztatóján idén augusztusban
Földes Eszter színésznő az RTL Sztárbox sajtótájékoztatóján idén augusztusban 
Fotó: Szabolcs László

Földes Eszter újra bokszol

A vasárnapi bokszmeccs előtt Földes Eszter interjút adott lapunknak, mesélt szekszárdi kötődéseiről, elárulta, milyen szekszárdi borokat szeret, és magánéletéről is ejtett néhány szót. 

– Hetente öt-nyolc bokszedzésen veszek részt, valamint nincs szükségem diétára, ugyanúgy eszem, mint előtte bármikor. Bokszellenfelemet, Kustánczi Liát nem ismerem személyesen – mondta lapunknak Földes Eszter, aki nagy erőkkel készül a vasárnapi bokszmérkőzésre. Megszerette az amatőr bokszolói életformát, ezért tervezi, hogy a Sztárbox című műsor vége után is folytatja a bokszedzéseket. 

– Nem félek a sérülésektől, az előző mérkőzésen Lola ellen is könnyedebb ütéseket kaptam, és szerintem a Lia elleni mérkőzés során sem sérülök meg – mondta Földes Eszter, emlékeztetve arra, hogy fejvédő és a további védőfelszerelések komoly biztonságot jelentenek a női ütések ellen. 

Földes Eszter állapotos a színházban 
A Kezdet/Vége című színházi előadásban így látható
Földes Eszter állapotos a színházban, a világot jelentő deszkákon így látható. A Loupe Színházi Társulás A kezdet/vége című színházi előadásban szerepel
Fotó: Facebook

Szakma, pihenés, magánélet 

Földes Eszter a szakmai életéről elmondta, hogy a Loupe Színházi Társulás tagja, A kezdet/vége és a Becsapódás előadásokat játsszák nagy sikerrel országszerte. Játszik a Centrál Színházban is, ahol több előadásban tűnik fel vendégművészként. Az idei évet végigdolgozza, például Polcz Alaine: Asszony a fronton című műve alapján létrehozott felolvasó estek főszereplője, az előadást Seres Tamás rendezi. 

Földes Eszter idén már nem tervez téli pihenést, utazást. A magánéletéről elmondta, hogy a színészi munkája együtt jár a nyilvánossággal, hozzászokott ahhoz, hogy nem nagyon tud elbújni a kíváncsi tekintetek elől: 

– A komolyabb magánéleti változásokat le kell tudnom kommunikálni, de ezen kívül nem engedem be annyira a nyilvánosságot az életembe. Teszem a dolgom, ahogy mindenki – tette hozzá a Lovasi András Kossuth-díjas zenésztől elvált színésznő. Az egykori művészházaspár idén nyáron jelentette be, hogy külön folytatják életüket. 

Együtt jelentették be válásukat 
Földes Eszter Lovasi András 
vigasztalják a színésznőt
Együtt jelentette be válását Földes Eszter és Lovasi András egykori művészházaspár idén nyáron 
Fotó: Facebook

Szekszárdi borvidék 

Földes Eszter szekszárdi kötődéseiről elmondta, hogy Szekszárdon született, rengeteg nyarat töltött Szekszárdon, ahová minden évben néhányszor ellátogat. A nagymamája és a nagynénje lakik Szekszárdon, szereti a szekszárdi borvidéket, egyik kedvenc bora Mészáros Pál borász nevéhez kötődik. Élete első néhány hónapját töltötte Szekszárdon, majd szüleivel Budapestre költözött, és a fővárosban folytatta későbbi tanulmányait is.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!