Celebfigyelő

2 órája

Földes Eszter szerelmes?

Földes Eszter lehetséges, hogy újra szerelmes, találgatja a Borsonline portál. A szekszárdi születésű színésznő egy új párkapcsolatra, vagy legalábbis annak kezdetére utaló idézetet tett közzé Instagram oldalán.

Brunner Mónika

Földes Eszter az idén nyáron jelentette be, hogy elváltak útjaik férjével, Lovasi András zenésszel. A színésznő a közelmúltban a szerelem érzésével kapcsolatos idézetet tett közzé Instagram oldalán, számolt be erről a Borsonline

Földes Eszter győzött az RTL Sztárbox Szuperanyák összecsapásán 2024. október 20-án
Földes Eszter a jórészt a nyilvánosság előtt éli az életét, a magánéletébe azonban nem enged annyira betekintést  
Fotó: RTL sajtóklub

Szerelmes idézetet posztolt Földes Eszter

Földes Eszter rendszeresen közzéteszi kedvenc idézeteit a közösségi médiában. A legutóbbi poszt elég sokatmondó, a szerelemről szól: 

„A legszebb a szerelemben, amikor egymást tanítjátok szeretni számtalan régi seb után – fedezte fel Földes Eszter Instagram oldalán a Borsonline. Korábban a Teol-nak adott interjújában Földes Eszter a magánéletéről elmondta, hogy a színészi munkája együtt jár a nyilvánossággal, hozzászokott ahhoz, hogy nem nagyon tud elbújni a kíváncsi tekintetek elől: 

– A komolyabb magánéleti változásokat le kell tudnom kommunikálni, de ezen kívül nem engedem be annyira a nyilvánosságot az életembe. Teszem a dolgom, ahogy mindenki – mondta akkor a színésznő. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!