Celebfigyelő

2 órája

Földes Eszter szurkol a Sztárbox versenyzőinek

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő már vendégként nézi az RTL Sztárbox mérkőzéseit, miután ellenfele, Lola győzedelmeskedett felette az élőshow műsorban. Földes Eszter a Sztárbox műsorának továbbjutott versenyzőinek, Mészáros Andrásnak és Torghelle Sándornak szurkol.

Brunner Mónika

Földes Eszter szeptember huszonkettedikén, közvetlenül a bokszmérkőzése után mesélte el, hogy egy héten öt-nyolc edzéssel készült az RTL élőshows bokszmérkőzésére, valamint hogy jó érzés volt a ringben bokszolnia. 

Szekszárd, Földes Eszter, színház, színésznő
Földes Eszter mindent beleadott az RTL Sztárbox műsorának amatőr bokszolójaként, és bár veszített ellenfelével szemben, elmondása szerint nem érzett csalódottságot
Forrás:  Bors

Földes Eszter elfogadta 

Földes Eszter elfogadta a Lolával szembeni vereségét. Női pehelysúlyban csaptak össze. Élőshows bokszélményéről így vallott az RTL kamerája előtt: 

– Izgalmas volt, jó volt, igazából nincs ebben az egészben rutinom – mondta, hozzátéve, hogy mivel nem számított semmire, csalódást sem érzett. Elárulta, hogy a Sztárbox műsorban Mészáros Andrásnak, a Gólkirályság és a Drága örökösök színészének és Torghelle Sándor korábbi válogatott csatárnak szurkol. Mindketten Földes Eszter és Lola bokszmérkőzése napján léptek a kötelek közé, férfi nehézsúly és férfi középsúly kategóriában bokszoltak. Mindketten technikai KO-val ütötték ki ellenfeleiket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!