Remekelt a tehetség

2 órája

Gyarmati Jázmin ismét továbbjutott az X-Faktorban

Gyarmati Jázmin szekszárdi diáklány ismét továbbjutott az RTL X-Faktor tehetségkutatóban, lapunknak elmondta, hogy nem számított a sikerre. E hét szombatján derül ki, hogy bekerül-e az X-Faktor élő show-jába. Gyarmati Jázmin több tucatnyi versenyzővel küzd a bejutásért.

Brunner Mónika

Folytatódott az RTL X-Faktor 2024-es évada október huszonhatodikán szombaton a válogatóval és a táborral. A táborban csapatokban kellett megmutatniuk a versenyzőknek, hogyan tudnak másokkal együttműködni. Gyarmati Jázmin remekelt, lapuknak elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy továbbjutott. 

Ismét továbbjutott az RTL X-Faktor című műsorában Gyarmati Jázmin  
Fotó: Beküldött
Ismét továbbjutott az RTL X-Faktor című műsorában Gyarmati Jázmin, a Szekszárdi I. Béla Gimnázium tanulója, mindenki büszke rá   Fotó: Beküldött

Gyarmati Jázmin továbbjutott 

Gyarmati Jázmin bevallotta, hogy nem számított arra, hogy továbbjut, mert úgy látta, hogy olyan csapatba került, amelynek tagjaival például a korkülönbség miatt sem tudott együtt dolgozni. 

– Örülök, hogy sikerült továbbjutnom és Valkusz Milánhoz kerültem, szerintem jó kezekben leszek nála. Sokan vagyunk a csapatában, ezen a héten szombaton derül ki, hogy ki jut közülünk az élőshow-ba. Erős a mezőny, remélem, hogy ismét sikeresen szerepelek – tette hozzá Gyarmati Jázmin. Az édesapja a közösségi médiában gratulált a lányának.  

Már nyolc éve énekel 

Jázmin édesapja, Gyarmati Gábor lapunknak korábban elmondta, hogy tizenhét éves lánya már nyolc éve énekel, és az RTL X-Faktor készítői keresték meg, hogy lenne-e kedve jelentkezni a műsorba. Helló nyár című dala a múlt évben jelent meg, a dalhoz készült videóklipet a Balatonon, Siófokon forgatták, sokan dicsérik, és biztatják, hogy menjen tovább az előadóművészi pálya útján. Gyarmati Jázmin tervei között szerepel, hogy a gimnázium után egyetemre megy, ahol színészetet vagy kommunikációt tanul majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!