Celebfigyelő

2 órája

Katona Henrietta a követőitől kér segítséget a tanulmányaihoz

Katona Henrietta, a Tündérszépek 2021 Tolna vármegyei győztese rajongói segítségét kéri egyetemi tanulmányához szükséges kutatásához, amely a múzeumlátogatási szokásokat vizsgálja. Katona Henrietta a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatója.

Brunner Mónika

Katona Henrietta nem csak szép, hanem okos is. A Mediaworks Tündérszépek verseny egyik nyertese a közösségi oldalán kér segítséget a rajongóitól a tanulmányaihoz. Már többen kitöltötték a kérdőívét. 

Katona Henrietta világsztárok holmijait bemutató kiállításon 2024 őszén
Katona Henrietta is szívesen jár kulturális intézményekbe, 202 őszén a világsztárok holmijait tekintette meg Budapesten, a Dívák & Ikonok című kiállításon (Fotó: Facebook/Henrietta Katona)

Katona Henrietta Budapesten tanul 

Katona Henrietta így kért segítséget a tanulmányaihoz a közösségi médiában: Kedves ismerőseim! Egyetemi kutatásunkhoz szeretném kérni segítségeteket, egy anonim kérdőív kitöltésével. Köszönöm, ha szántok rá néhány percet!  

A kérdőív kitöltői múzeumlátogatási szokásokat vizsgáló kutatásban vesznek részt, a kérdőívet a Budapesti Metropolitan Egyetem több hallgatója, köztük Katona Henrietta készítette el. Az egyetemen többek közt kommunikáció és médiatudományt, rendezvényszervezést, gazdasági és pénzügyi szakújságírást, turizmus-menedzsmentet lehet tanulni. 

Gyakran jár haza Szekszárdra

Katona Henrietta 2022 szeptemberétől tanul az egyetem kommunikáció és média szakán. Korábbi interjújában elmesélte, hogy budapesti tanulmányai mellett gyakran látogat haza Szekszárdra, általában a hétvégéit itthon tölti. 

– Nagyon furcsa volt megszokni Budapestet. Szekszárdnak és a fővárosnak is megvan a saját varázsa. Budapest tényleg egy nyüzsgő város, mindenhonnan jönnek ingerek, Szekszárdon pedig van egy meghitt zugom, egy nyugodt területem, ez a város a védett világom. Nagyon szeretem egyébként Budapestet és Szekszárdot is, mindkettőt másért – mondta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!