Vége a kapcsolatuknak

2 órája

Kísértés: Jegyespárként utaztak el, szingliként tértek haza Brigi és Dusán (videó)

Véget ért a TV2 Kísértés című műsora, ami egyben a dombóvári származású Dusán és menyasszonya, Brigi kapcsolatának végét is jelentette.

Teol.hu

Jegyespárként utaztak Thaiföldre, a tizenkét ott töltött nap után azonban már szingliként tért haza a Kísértés szigetéről Dusán és Brigi. A dombóvári származású fiatalember és a Tolna vármegyei városhoz kötődő akkori menyasszonya azzal a szándékkal jelentkeztek a műsorba, hogy kiderítsék, kapcsolatuk kiállja-e a próbát. A szűk két hét alatt a sértések és megcsalás okozta csalódottság miatt Brigi felbontotta jegyességüket.

A Kísértés után véget ért Brigi és Dusán többéves kapcsolata
A Kísértés után véget ért Brigi és Dusán többéves kapcsolata
Forrás: TV2

„Úgy jöttünk ide, hogy megerősítsük ezt a kapcsolatot, ez nem sikerült és nagyon-nagyon sokat csalódtam... Azt mondtad, hogy te ezt be akarod bizonyítani, az életedet tetted rá, hogy nem fogsz csalódást okozni, de amikor megláttam, hogy megcsókoltad Edát, és azt mondtad a reggelinél a lányoknak, hogy nem bántad meg, akkor én levettem ezt a gyűrűt” – mondta elcsukló hangon az utolsó tűzceremónián Brigi, miközben átadta jegygyűrűjét.

A Pest vármegyei lány a kísértő Mátéval tért haza Thaiföldről, ahol végig mellette volt támaszként. Kettejük kapcsolata azóta is tart, egy párt alkotnak, és mint azt a TV2 Mokka című műsorában elárulták, megérte jelentkezniük a „párterápiára”. A Tények Plusznak Dusán elmondta, az öt éves kapcsolatuknak az volt a dinamikája, hogy az egyik hibáját a másik megbosszulta. Ugyanakkor azt vallja, hogy amit a villában tett, nem jogosíthatta fel akkori párját arra, hogy megcsókolja Mátét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!