Köszöntés

2024.07.01. 07:19

Boldog névnapot kívánunk Annamária és Tihamér nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (Forrás: kedveslapok.hu)

Július elsején az Annamáriák és a Tihamérok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Anilla, Gál, Ninetta, Annabella, Áron, Detre, Dévald, Előd, Tábita, Teobald, Teobalda, Olivér, Tibold, Anna, Gyula, Tivadar nevű ismerőseiket is.

Annamária eredete: az Anna és a Mária nevek összekapcsolása. Annamária jelentése: Az Annamária név viselőit nagyszerű szervezői készséggel és önbizalommal ajándékozhatja meg. Tehetséges vezetők, figyelnek arra, hogy tehetségükhöz, adottságaikhoz mérten irányítsák beosztottjaikat. Kedvelik a zenét és a különféle művészeti ágakat. Értékelik a minőséget az életben.

Tihamér eredete: szláv-magyar eredetű; jelentése: csendet kedvelő. Tihamér jelentése: A Tihamér név, komoly, felelősségteljes személyiség kialakulását segíti. A név viselői számára fontos a család és az otthon. Bolondul a gyerekekért, szülőként megértő és türelmes. Bár az üzleti érzéke kiváló, általában alkalmatlan az üzleti életben való érvényesülésre, mivel nem szeret harcolni. Bármely területen sikeres lehetne, mert természete kedves, mondhatni lenyűgöző. Sokan veszik körül, amit megbízható egyéniségének köszönhet.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában