Csobbanás a nyárba

2024.07.10. 07:30

Izgalmas programok várnak a Bonyhádi Termálfürdőben

Szerdán, csütörtökön is érdemes lesz ellátogatni a Bonyhádi Termálfürdőbe. Izgalmas programok várják a látogatókat.

Farkas Eszter

A Bonyhádi Termálfürdő a héten több izgalmas programot is szervez: „Csobbanás a nyárba" elnevezésű rendezvényeit július 10-11-én és augusztus 22-23-án tartják a helyi művelődési ház kollégáinak közreműködésével. Ezeken a napokon zenés programok, vizes játékok és kézműves foglalkozások várják a látogatókat, különösen a családokat, akik számára a strand nagy hangsúlyt fektet a szórakoztató és közösségi élményekre.

Izgalmas programok a bonyhádi fürdőben
Izgalmas programokat szerveznek a héten a bonyhádi fürdőben (Fotó: Mártonfai Dénes)

Szombaton, július 13-án pedig a sakk szimultán, amelyet 15 órai kezdettel tartanak. Jeszenszky József sakkmester, aki már több világbajnokságon is részt vett, 20-nál is több emberrel játszik egyszerre. A gyerekektől a felnőttekig bárki beülhet ellene játszani, így izgalmas és interaktív élményben lehet részük a résztvevőknek. A szimultán sakk egy olyan esemény, ahol a mester egyszerre több sakktáblán játszik, így mindenkinek lehetősége van kipróbálni tudását ellene.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában