Egy tonna feletti pontyfogás

2024.08.18. 19:25

Gratulált a decsi polgármester a horgászsikerhez

Decs polgármestere, Heberling Tibor a közösségi médiában méltatta ifjabb Glück Józsefet és társát, Nagy Szebit a III. Junior Országos Pontyfogó Bajnokságon elért első helyezése miatt. Egy tonna feletti a pontyfogás, gratulált a polgármester.

Brunner Mónika

Heberling Tibor polgármestertől megtudtuk, hogy a decsi ifjabb Glück József még tanulmányait folytatja, gyerekkorától szereti a horgászsportot. Már kisgyerekként járt horgászni, éjszakánként is, végül horgász fanatikussá vált. Édesapjától örökölte a horgászat szeretetét. Egy tonna feletti ponty fogásához a közösségi médiában gratulált a polgármester augusztus tizenötödikén.

gratulált a polgármester a decsi lakosnak (jobbra) a horgászeredményéért
Gratulált a polgármester ifjabb Glück József decsi lakosnak (jobbra) a horgászeredményéért, társával az egy tonna feletti pontyfogással abszolút pályacsúcsot értek el
Fotó: Facebook/Heberling Tibor

Gratulált a decsi polgármester 

Heberling Tibor, Decs polgármestere a közösségi médiában így gratulált: 

"Gratulálok ijf. Glück Józsefnek és társának, Nagy Szebinek a III. Junior Országos Pontyfogó Bajnokságon elért első helyezéséhez. A megmérettetést egyébként a Fehérvárcsurgói-vízitározón rendezték meg, ahol egy tonna feletti fogással abszolút pályacsúcsot értek el. Ezzel a következő évben Olaszországban megrendezendő világbajnokságra nyertek belépőt, amivel Magyarországot képviselik további 6 társukkal együtt. Azt gondolom, minden decsi lakos nevében kijelenthetem, hogy büszkék vagyunk rád kedves Glück József, Józsika!" – tudatta a polgármester. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában