Egészséghét

2 órája

Nem csak az egészségmegőrzésre fókuszáltak

A bonyhádi egészséghét nagy sikert aratott a múlt héten. Számos előadás, bemutató és egészségmegőrző mérés várta az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban.

Farkas Eszter

Az egészséghét célja az egészséges életmód és a testi-lelki jólét támogatása volt. A programsorozat során a résztvevők értékes információkat kaptak az egészséges táplálkozás alapjairól, az energiaegyensúly megtartásának módjairól, valamint a lelki egészség fontosságáról. Az előadások sokszínűsége biztosította, hogy mindenki megtalálhassa a számára legfontosabb témákat, legyen szó táplálkozási tanácsokról vagy a mentális egészség megőrzésének útjairól.

Egészséghét Bonyhád
Az Egészséghéten dr. Csomai Zita a pajzsmirigy egészséges működéséről tartott előadást.
Fotó: Kirchné Máté Réka

Az egészséghét színvonalas előadásai

Az egészséghéten résztvevő szakértők magasan képzett előadók voltak, akik különböző témákban nyújtottak hasznos és praktikus alternatívákat a testi-lelki harmónia eléréséhez. Az előadók között volt Jádi Adél, Szentes Klaudia, dr. Csomai Zita, dr. Forrai Márta és Hoffmann Diána is, akik mind kiemelkedő szakmai felkészültséggel, elkötelezettséggel segítették a résztvevőket.

A családállítás titka

Jádi Adél egy rendkívül érdekes témát hozott az egészséghétre, a családállítás különleges módszerét ismerhette meg a hallgatóság. A módszer segít feltárni a családi kapcsolatokból származó problémákat, és támogatja azok feloldását. A családállítás lényege, hogy feltárja azokat az ismétlődő, rejtett mintákat, amelyek sokszor tudat alatt befolyásolják az egyén életét. Adél elmondása alapján a családállítás segíthet felszínre hozni és megérteni ezeket a rejtett mintázatokat, amelyek hosszú távon akár testi betegségeket vagy lelki elakadást is okozhatnak.

A családállítás célja, hogy felismerjük azokat a kapcsolódási pontokat, amelyekben generációkon átívelő problémák öröklődnek, és ezzel elősegíthetjük a harmonikus, kiegyensúlyozott életet. Jádi Adél előadása nagy hatással volt a hallgatóságra, sokan első alkalommal találkoztak ezzel a módszerrel, és pozitívan fogadták az új nézőpontokat.

Ingyenes mérések

Az előadások mellett egész héten ingyenes egészségmegőrző mérések is elérhetők voltak. A szervezők fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy minél többen részesüljenek a vizsgálatokban. A szűrések célja az volt, hogy időben felismerhetővé váljanak az egészségügyi problémák, és a résztvevők megfelelő tanácsokat kapjanak a további lépésekhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában