Jó reggelt!

2 órája

Túlélőtúra a kisvárosi koncerteken

Ha valaha is részt vett az ember egy kisvárosi koncerten, akkor pontosan tudja, hogy nem csak egyszerű zenei élményt nyújt számára az esemény. Ugyanis amint beáll a tömegbe, gyorsan rájön: itt bizony az erősebb marad életben.

Farkas Eszter

A hétvégén mi is egy kisvárosi koncerten vettünk részt, ahol az esemény kezdete előtt tíz perccel már éreztük, hogy valami nem stimmel. Az emberek körülöttünk úgy mozogtak, mintha legalábbis az életük múlna azon, hogy két lépéssel közelebb kerüljenek a színpadhoz. 

A kisvárosi koncerteken is figyeljünk egymásra
A kisvárosi koncerteken is figyeljünk egymásra
Fotó: Molnár Gyula

Volt, aki könyökkel igyekezett előrébb törni, mások cselesen hátulról toltak minket, a legrosszabbak azonban azok voltak, akik nem nézték, kin gázolnak át, csak mentek előre mindenáron helyet követelve maguknak, mintha attól a másfél métertől jobb koncertélményben lett volna részük. Remélhetőleg a végén ők is belátták, hogy valójában mindenki azért jött, hogy a zenét élvezze, függetlenül attól, ki hol áll.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában