Fejlesztés

2024.01.11. 11:47

Mezőgazdasági és üzemi utak újultak meg Nakon

Nak Község Önkormányzata célul tűzte ki a helyi mezőgazdasági üzemi területek távolabbi pontjainak megközelítésének javítását, elérésük hosszú távú biztosítását.

Teol.hu

Beküldött fotó

A község az „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése” című pályázati felhívásra sikerrel jelelentkezett, és az elnyert támogatások, valamint önerő igénybevételével megvalósulhattak az útfejlesztések.

A projektnek köszönhetően Nak külterületén Nosztány-puszta irányában található egyéb ipari gazdasági terület és falusias lakókörnyezet megközelítését szolgáló szilárd burkolatú út felújítását, használhatóvá tételét, valamint egyes részein új aszfaltburkolat létesítése valósulhatott meg. A kivitelezés keretében a település Fő utcájának aszfaltburkolata, valamint a 043 hrsz.-ú saját használatú út burkolata is megújult a helyi sertéstelep bekötő útjáig. 

A fejlesztésnek hála mára az ipari-gazdasági területen működő vállalkozások, agrárgazdasági telephelyek megközelíthetősége, valamint a falusias lakókörnyezet gazdasági és lakossági közlekedés is minden időjárási körülmények között biztosított.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!