Közlekedésbiztonsági vetélkedő

2024.08.27. 07:52

Különdíjat ért a szedresi kislány technikás bicajozása

A mezőny első felében végzett a szedresi Kiss család az országos közlekedésbiztonsági vetélkedő döntőjében. Mi több, egy különdíjat is begyűjtöttek.

Révészné Hanol Erzsébet

A Szedresben élő Kiss család képviselte Tolna vármegyét a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjében, amelyet a hétvégén rendeztek Pécsen és Orfűn. Kissék azt követően vehettek részt a megmérettetésen, hogy ők nyerték júniusban a vármegyei fordulót, és ezúttal is szépen helytálltak a hat állomásos versengés során. Húsz család közül a kilencedik helyet szerezték meg, a csapat gyermek tagja, Kiss Vanda pedig ámulatba ejtette a versenybírókat. A 8 éves kislány hiba nélkül teljesítette az egyszerűnek egyáltalán nem nevezhető kerékpáros versenypályát, így különdíjban részesült – mondta el Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szedresi Kiss család képviselte Tolna vármegyét az országos közlekedésbiztonsági vetélkedőn
A szedresi Kiss család képviselte Tolna vármegyét az országos közlekedésbiztonsági vetélkedőn
Forrás: TVMRFK

Hozzátette, hogy tizenhárom éve rendezték meg először az országos közlekedésbiztonsági vetélkedőt, amelynek népszerűségét jelzi, hogy idén 550 család versengett a vármegyei elődöntőkön. A játék elsődleges és legfontosabb célja a körültekintő, megfontolt közlekedési magatartás kialakítása.

Idén a döntőt és vele együtt a Skoda Scala gépkocsit a Fejér vármegyei Kővári család nyerte meg. A többi résztvevő család egy-egy 50 ezer forint értékű üzemanyag és Europ Assistance utalvánnyal gazdagodott, valamint egy-egy hosszú hétvégére szóló belföldi üdülést is nyertek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában