Nyomtalanul

2024.09.12. 16:26

Órákon belül le kell állítani Bódog Dániel keresését

Órák maradtak csak hátra addig, amikor el kell rendelni a már hetedik napja eltűnt Bódog Dániel utáni kutatás befejezését. A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai emberi erővel, kutyával, földön és vízen is napok óta próbálnak Dániel nyomára bukkanni, ám egyelőre nem jártak sikerrel. Közben Dániel édesanyja újabb kétségbeesett bejegyzést osztott meg a Facebookon.

Bencze Péter

A férfit hét napja keresi a családja és szakemberek, de az időjárás miatt le kell állítani a kutatást (beküldött fotó)

Csütörtök késő délutánra már nagy valószínűséggel esni fog Fajsz térségében, éjszakától kezdve pedig egész pénteken hasonló időjárás várható, ami hétvégén is kitart. Ilyen körülmények között pedig lehetetlen lenne Bódog Dániel nyomára bukkanni – erről számolt be portálunknak Badacsonyi László, a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület elnöke. Ők egyébként csütörtök hajnaltól egészen délutánig ismét a fajszi Duna-parton kutattak, ám ezúttal sem jártak sikerrel. 

Dániel édesanyja napközben ismét posztolt Facebookon:

Az idő és az erő fogy, de nem adhatom fel, hiszen lehet, hogy valahol utolsó erejét összeszedve ő is küzd.

– írta kétségbeesett bejegyzésében a megtört asszony.

Bódog Dániel múlt héten pénteken tűnt el különös körülmények között, nyomtalanul.
Bódog Dániel múlt héten pénteken tűnt el különös körülmények között, nyomtalanul.
Forrás:  Facebook

Az édesanya azzal folytatta, hogy Dániel keresését jelentősen megnehezíti majd a várható időjárás, ezért ismét arra kér mindenkit, aki értékelhető információval rendelkezik a fiával kapcsolatban, hívja a 112-es segélyívószámot.

Amint arról szerdán beszámoltunk: Badacsonyi László azt mondta portálunknak, rengetegen keresik meg őket és Dániel családját is valótlan információkat szolgáltatva a férfi hollétéről. Az ilyen bejelentéseket minden esetben egyesével vizsgálják ki a kutató-mentők. Kamerafelvételeket néznek vissza, ezek beszerzése és átvizsgálása viszont sok időt emészt fel, amit Dániel felkutatására is fordíthatnának. 

A szakértő ezért azt kéri, a valótlan állításokat kerüljék el, mert nem csak most, hanem valamennyi személykutatás esetén emberi életek múlhatnak az ilyen félrevezető információkon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában