Labdarúgás

2 órája

Ekkor pótolják a nézőtéren történt haláleset miatt elmaradt mérkőzést

Amint arról szombaton beszámoltunk, a Bölcskei SE és a Kakasdi SE ifjúsági csapatainak mérkőzése közben a nézőtéren elhunyt az egyesület két játékosának nagymamája. Az eset miatt akkor a felnőtt mérkőzést elnapolták. Most kiderült, mikor játszhatják le.

Teol.hu

Jövő héten szerdán, vagyis október másodikán, délután fél ötkor kerül sor a mérkőzés pótlására. Az ifjúsági csapatok esetében pedig a mérkőzés lefújásakor érvényes állás vált hivatalossá, vagyis a bölcskeiek 2-0-ra legyőzték a kakasdiakat – tudtuk meg Krausz Mártontól, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Tolna vármegyei sportigazgatójától.

Jövő héten szerdán pótolják a Bölcskei SE Kakasd SE mérkőzést.
Jövő héten szerdán pótolják a Bölcskei SE Kakasd SE mérkőzést.
Fotó: MW Archívum

Még szombaton írtuk meg, hogy ijesztő pillanatok játszódtak le a Bölcskei SE és a Kakasd SE ifjúsági csapatainak meccsén. A bölcskei játékosok nagymamája elveszítette az eszméletét a lelátón, és összeesett. Mentő, sőt mentőhelikopter is érkezett a pályára, az orvosok hosszasan próbálták újraéleszteni az asszonyt, de hiába küzdöttek az életéért, nem jártak sikerrel, a nagymama elhunyt.

A Bölcskei SE egyébként közleményt adott ki a tragikus esettel kapcsolatban. Mások mellett azt írták, a mentők kiérkezéséig a szurkolóik és az egyesület tagjai kezdték meg az újraélesztést, ami sajnos nem járt eredménnyel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában