Rendőrök

2024.09.05. 13:27

Önzetlenül vért adtak másokért

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai ismét hozzájárultak a rászorulók életének megmentéséhez – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Fotó: police.hu

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság több mint egy évtizede együttműködik a Magyar Vöröskereszttel, melynek keretében évente több alkalommal szerveznek véradást a főkapitányságon és a városi kapitányságokon egyaránt. Legutóbb, szeptember 4-én Tamásiban szerveztek kitelepüléses véradást, melyen 30-an vettek részt.

kép

A képen dr. Kuti István László r. ezredes, Tamási rendőrkapitánya

Vármegyénkben már hagyománynak számít a rendőrségi szolidaritási véradás, amelyhez évről évre egyre több munkatársunk csatlakozik, akik így hozzájárulnak a rászorulók életének megmentéséhez. A Magyar Vöröskereszt 2012-ben „véradóbarát munkahellyé” nyilvánította a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot. A rendőrség munkatársai továbbra is igyekeznek segíteni az országos vérellátás zavartalanságának biztosítása érdekében.

Adj Te is vért, hogy minél több életet menthessünk meg!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában