Borzalom

2024.09.17. 21:59

Szörnyű tragédia: Megtalálták Bódog Dániel holttestét

Bekövetkezett az a szörnyűség, amire már napok óta számítani lehetett: a rendkívül különös körülmények között eltűnt Bódog Dániel már soha nem megy haza a családjához. A 29 éves férfi halálhírét az édesanyja közölte a Facebookon. Az elmúlt napokban az egész ország megmozdult, hogy Bódog Dániel nyomára bukkanjanak.

Bencze Péter

Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette.

– így kezdi a Facebookon közzétett legfrissebb bejegyzését Dániel édesanyja. Az összetört asszony az elmúlt napokban rendszeresen beszámolt arról, hogy áll éppen a fia keresése. Most viszont már csak a gyász maradt neki.

Már soha nem megy haza a családjához Bódog Dániel. Forrás:  Facebook

Az édesanya a posztban azt kéri, mindenki kerülje el a találgatásokat. Emellett köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett Dániel keresésében.

Korábban egy hídról ugrott a vízbe Bódog Dániel

Dániel eltűnésének hírét még két hete pénteken osztotta meg az édesanyja. Az ügy már akkor rendkívül különösnek tűnt. Az asszony azt írta a közösségi médiában, hogy a fia hazafelé tartott busszal, de Kalocsa és Sükösd között rosszul lett, ezért leszállt. Egy szemtanú szerint a láthatóan zavartan viselkedő Dániel előbb egy hídról a Vajas csatornába ugrott, majd onnan kimászott és mindent, ami nála volt hátrahagyva elindult Fajsz irányába. Másnap már a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai kutyával is keresték, ám a nyomkereső állat a fajszi Duna-parton elveszítette a szagot.

Dánielről úgy tudjuk, súlyos magánéleti gondokkal küzdött, a férfi ezért akart egy hosszabb időre Baranya vármegyébe, a szüleihez hazaköltözni Budapestről.

Közel százan keresték egyszerre 

Múlt hétvégén nagyszabású keresőakcióval próbáltak polgárőrök és civilek a férfi nyomára bukkanni szombaton. A 29 éves férfit földön, vízen és levegőben is mintegy százan keresték szombaton délelőtt és délután Kalocsa és Sükösd térségében. Hiába a hatalmas erőfeszítés, Bódog Dániel nyomára ezúttal sem bukkant senki.

Fiatalok és idősebbek, polgárőrök, speciális kutatók, tűzoltók, mentősök, egészségügyi dolgozók és „civilek” jöttek el Dániel felkutatására. A keresők két csoportban Kalocsától Fajszig és Fajsztól Sükösdig próbáltak a kilencedik napja eltűnt fiatal nyomára bukkanni.

Fajszon Szabadi Istvánné, a helyi polgárőr egyesület elnöke irányította a kutatást. Ő azt mondta portálunknak, hőkamerával, speciális drónnal, motorcsónakokkal és emberi erővel próbálnak majd a férfi nyomára bukkanni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában