Nyugdíjasok

1 órája

A telefonos és online csalások megelőzéséről tartottak előadást

A tamási rendőrök az idősek világnapja programsorozathoz kapcsolódóan a tamási idősek klubjában és a diósberényi idősek otthonában tartottak előadásokat.

Teol.hu

Fotó: police.hu

A Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei rendszeresen tartanak előadásokat a térség idős otthonaiban és nyugdíjas klubjaiban – írja honlapján a rendőrség. A prevenciós szakemberek a program során a telefonos és online csalások megelőzésével kapcsolatosan adtak hasznos információkat, továbbá az állatvédelem témakörében, a felelős állattartás szabályairól tájékoztatták az egybegyűlteket. A résztvevők hasznos információkkal gazdagodhattak a romantikus és online csalások, a vagyonvédelem, valamint az áldozatsegítés témakörében is.

A bűnmegelőzési alosztály munkatársai egész évben kiemelt figyelmet fordítanak az időskorúak védelmére, ezért az általuk látogatott programokon és a nyugdíjasklubokban is rendszeresen tartanak megelőzési tájékoztatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában