Bonyodalom az autópályán

2 órája

Disznó okozott galibát az M6-oson

Egy utánfutóról leesett sertés okozott bonyodalmat az M6-os autópályán.

Teol.hu

A napokban érkezett bejelentés arról, hogy az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bátaszék térségében egy autó utánfutójáról egy disznó az úttestre esett, és az állat az alagút útján zavarja a forgalmat.

Disznó okozott fennakadást az M6-oson
A disznót a rendőrök és az állat gazdája együtt terelték ki az alagútból Beküldött fotó

A Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei gyorsan az alagúthoz értek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket. Az állat az úttest melletti járdán feküdt. A disznó tulajdonosa a rendőröknek elmondta, hogy a sertést utánfutón szállították, amikor a tükörből azt látta, hogy a pótkocsi oldalfala lenyílott, a négylábú pedig leesett az utánfutóról. Elmondása szerint biztonságos helyre félreállt, és próbálta az állatot visszaterelni a kocsihoz, azonban ez nem sikerült neki. 

A járőrök a sertés tulajdonosának segítségével tudták a négylábút kiterelni az alagútból, s végül közös erővel emelték vissza az utánfutóra. Az állatmentés idejére az alagutat lezárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában