Változások

2024.02.13. 12:35

Kevés a gyerek, kevesebb rendelést vállalnak a fogorvosok

Ülésezett kedden reggel a szekszárdi közgyűlés Szociális, Egészségügyi, Környezeti és Fenntarthatósági Bizottsága. A tagok ezúttal két napirendet tárgyaltak. Mindkettő a városban működő gyermek és ifjúsági fogorvosi körzetekkel foglalkozott.

Bencze Péter

Forrás: Shutterstock

Egyre kevesebb a gyerek Szekszárdon. Ez nem csak azt a drámai helyzetet okozza, hogy több óvodai csoport is kihasználatlan, de olyan hozadéka is van, hogy a gyermekeket ellátó fogorvosok kevesebb időt rendelhetnek.

Ezért a bizottság tagjai most jóváhagyták azt az előterjesztést, amely alapján két gyermek körzet heti rendelési ideje rövidül majd a jövőben. Az egyes, vagyis a  Dr. Czuczor Edit által vezetett Csokonai utcai praxisban a rendelési idő így néz ki a jövőben: hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken reggel fél nyolctól délig tart majd. Kedden pedig reggel hét óra és dél között várják a fiatalokat. Dr. Lőrincz Gyöngyit pedig hétfőn és kedden reggel nyolc és délután kettő óra között, valamint szerdán és csütörtökön reggel fél nyolc és délután kettő óra között keresheti fel a betegek. Itt – mint ahogyan eddig sem volt – péntekenként nem lesz rendelés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában