Dolgoznak a Bor utcában élőkért

Rendes ülést tartott a szekszárdi közgyűlés Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága. A napirendi pontok között szerepelt egy, ami arról szólt, hogy a Bor utcában élők azt kérték, gyakrabban közlekedjen feléjük a busz. A megoldáson már dolgoznak a kormánypárti képviselők.

Bencze Péter

A kormánypárti képviselők már megkezdték a tárgyalást a Volánnal

Forrás: MW archívum

Fotó: Mártonfai Dénes

Máté Péter, a bizottság tagja portálunk érdeklődésére azt mondta, a körzet önkormányzati képviselője, Gréczy-Félegyházi Gyöngyvér kérte, vizsgálják meg annak lehetőségét, miként lehetne elérni, hogy a Bor utcába a mostaninál több busz járjon. Az ügy érdekében Gyurkovics János, a város alpolgármestere már írt is egy levelet az állami szolgáltatónak. Jelenleg az egyeztetések zajlanak.

Bomba Gábor az Éljen Szekszárd frakcióvezetője, akiről néhány napja kimondta a Helyi Választási Bizottság, hogy átverte a szekszárdiakat, most azt szerette volna elérni, hogy az ő előterjesztése alapján induljon egyeztetés a Volán és a város között. Máté Péter szerint ez újabb bizonyíték arra, hogy a baloldali politikus a városháza dolgozóinak munkájával próbál kampányolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában