Filóné Ferencz Ibolya garancia a folytatásra

Építészmérnök bízik a folytatásban. Sebestyén Miklós reméli, hogy Filóné Ferencz Ibolyával folytatódik a bonyhádi ipari park fejlesztése.

Teol.hu

„Ibolyát tisztelem és nagyra becsülöm, mint polgármester, női vezető, elkötelezett bonyhádi, akinek szívügye a város működtetése és fejlesztése. 

Filóné Ferencz Ibolya, polgármesterjelölt, önkormányzati választás, Sebestyén Miklós
Sebestyén Miklós építészmérnök is Filóné Ferencz Ibolyát támogatja (Fotó: Ruip Gergő)

Nem ismerek nála nagyobb munka- és teherbírású nőt, aki az ipari park fejlesztésénél is minden követ megmozgat annak érdekében, hogy minél jobb körülményeket teremtsen a betelepülő vállalkozások számára. Remélem, hogy az ipari park fejlesztésének III. ütemét is ő vezényli le, nagy szükség van rá, mint ahogy az önkormányzat mindennapjainál is. Hajrá, Ibolya és csapata!” 

Mindezt Sebestyén Miklós építészmérnök, a Bonyhádi Ipari Park Kft. ügyvezetője mondta Filóné Ferencz Ibolya polgármester, a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltjének hivatalos közösségi oldalán megjelent bejegyzésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában