Biztonságosabb lett Szollár Zoltán körzete

Elkészült az a közel 15 méter hosszúságú védőkorlát a szekszárdi Hosszúvölgy utcában, amiről néhány napja írtuk meg, Szollár Zoltán kezdeményezésére indulhat el a fejlesztés.

Bencze Péter

Közel 15 méter korlátot helyeznek ki a szekszárdi polgármesteri hivatal munkatársai arra a területre, ahonnan néhány hónapja régóta ott álló fákat vágtak ki az építők egy magánberuházás során. Az arra közlekedők így sokkal nagyobb biztonságban vannak. A munka Szollár Zoltán közbenjárásának köszönhetően kezdődhetett el nem régen.

Szollár Zoltán közbenjárásának köszönhetően készült el a védőkorlát.
Szollár Zoltán közbenjárásának köszönhetően készült el a védőkorlát.
(Forrás:  Facebook)

„Több hónappal ezelőtt kezdődött meg egy magánépítkezés a Bocskai utca végén, párhuzamosan a Hosszúvölgy utcával. Az építkezők segítői nem nézték jó szemmel a telek végében található termetes akácfákat, és kivágták“ – így kezdődött az a bejegyzés, amit a körzet önkormányzati képviselője tett közzé a Facebookon. Szollár Zoltán, aki ismét elindul a június 9-i választáson azt írta: a kivágott fák miatt egy eddig, a helyiek által jól ismert útszakasz természetes „védőkorlát" nélkül maradt.

Szollár Zoltán most pedig már arról posztolt, hogy a munka elkészült.

Nem is olyan régen posztoltam, hogy a Hosszúvölgy utcában megkezdődött a védőkorlát alapjának betonozása.

Párhuzamosan műhelymunkaként legyártották vascsövekből a korlátot. A helyszíni munka pedig már nem is tartott sokáig. Így már készre is jelenthetem, azaz rögzítésre is került a védőkorlát a Hosszúvölgy utcában! 👌✅

Most már biztonságosabb lett itt is a közlekedés!

Köszönöm, hogy a Vállalkozó is ennyire fontosnak tartotta a helyben lakók, erre közlekedők, turisták biztonságát! Hisz ilyen rövid idő alatt legyártotta a korlátot. Köszönöm a Hivatali dolgozóknak is a gyors, pozitív hozzáállását.

Köszönöm, hogy összefogásból Szekszárd ismét ötösre vizsgázott!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában