Sorra adják le szavazataikat a szekszárdi jelöltek

Nem csak Berlinger Attila, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje adta le vasárnap már reggel a voksát, hasonlóan tett a kormánypártok több helyi önkormányzati képviselőjelöltje is. Mutatjuk, kik járultak eddig az urna elé.

Bencze Péter
A helyiekkel közösen fejlesztené a körzetét Szabó Noémi. A politikusjelölt 9 óra körül adta le voksát.
(Forrás:  Facebook)

Szabó Noémi – akit Szekszárd 5. választókerületében indít a Fidesz-KDNP – a Garay János Gimnáziumban voksolt. A szavazásról szóló Facebook posztjához ezt írta: „Csak a béke!”

Szabó Noémiről nem régen írtuk meg, hogy a körzetében élőkkel közösen kialakított programmal fejlesztené a városrészt.

Máté Péter, a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának elnöke, aki Szekszárd 10. választókerületében indul el újra, reggel járult az urna elé. Ő azt írta a Facebookon: „Csak a béke, csak a Fidesz!“

Máté Péterről nem régen írtuk meg, hogy kedvezményes árú önkormányzati ingatlanokkal segítené a családokat, hogy házakat építsenek a városban.

Máté Péter már leadta a szavazatát.
Forrás:  Facebook

Szollár Zoltán képviselő, a kormánypártok által Szekszárd 4. választókerületében újra elindított jelöltje is délelőtt tudta le a szavazást. Ő a Facebookon ezzel kapcsolatban azt írta: „Hajrá, Szekszárd!“

Szollár Zoltán is korán ment el szavazni.
Fotó: Facebook

Szollár Zoltán folyamatosan beszámolt és beszámol a Facebookon azokról a fejlesztésekről, amelyeket sikerül megvalósítania. A napokban egy 14 méter hosszúságú korláttal tette biztonságosabbá a környéken, a Hosszúvölgy utcában való közlekedést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában