Szabó Noémi ezzel a programmal fejlesztené a körzetét (videóval)

Négy pontos programot állított össze Szabó Noémi, a Fidesz-KDNP Szekszárd 5. választókerületi önkormányzati képviselőjelöltje. A fejlesztési elképzeléseket azt követően fogalmazta meg, hogy lakossági fórumok és személyes megkeresések alkalmával egyeztetett a környéken élőkkel. Szabó Noémi azt mondja, a lakókkal közösen valósítaná meg a fejlesztéseket.

Bencze Péter

A programot bemutató videóban Szabó Noémi elsőként arról beszél: szeretné elérni, hogy a Séd-patak medrét kitisztítsák a következő ciklusban. A meder ugyanis keresztülhalad a választókerület utcáin, így a helyieknek egyáltalán nem mindegy, milyen állapotban van. 

Szabó Noémi a helyiekkel közösen kidolgozott képviselői programmal fejlesztené a körzetét.
Szabó Noémi a helyiekkel közösen kidolgozott képviselői programmal fejlesztené a körzetét. 
Fotó: Makovics Kornél

Második programelemként azt nevezte meg Szabó Noémi, hogy szeretné a Generációk Parkját a korábbinál nagyobb rendben tartani, és fokozott figyelmet fordítani arra, hogy az ott található illemhely tisztaságára és nyitva tartására. Ezek mellett azon is dolgozna a következő években, hogy növelje a parkolók számát a körzetben, valamint, hogy a Kálvária kilátó körül futó, vagy gyalogló pálya kerüljön kialakításra.

A politikusjelölt szerint az is hasonlóan fontos, hogy a Kisbödő utcában megoldják az évek óta problémát jelentő esővízelvezetés problémáját, valamint Szabó Noémi azon is dolgozna, hogy a körzetében, valamint az egész városban optimalizálják a helyi járatos busz menetrendet.

Szabó Noémi a videója végén arra kéri a szekszárdiakat, szavazzanak rá, és a Fidesz-KDNP jelöltjeire a vasárnapi választáson.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában