Választások 2024

2024.06.27. 17:30

Valamennyien átvették a megbízóleveleiket (videóval)

Csütörtökön reggel átvette a képviselői megbízólevelét Dr. Bali Ildikó, Szabó Noémi, és Dr. Fusz György is. A kormánypártok június 9-én megválasztott politikusai közül így már mindannyian hivatalosan is felkészültek az októberben felálló új testületben végzendő munkájukra.

Bencze Péter

A polgármesteri tárgyalóban Dr. Takács Zitától, a Helyi Választási Bizottság elnökétől vették át megbízóleveleiket a nemrégen megválasztott politikusok. A három közgyűlési tag nem tudott ott lenni a múlt héten csütörtökön megtartott ünnepi ceremónián, ezért kerül sor a mostani átadásra.

Dr. Bali Ildikó, Szabó Noémi, és Fusz György Berlinger Attila, a város polgármesterének társaságában vették át megbízóleveleiket.
Dr. Bali Ildikó, Szabó Noémi, és Dr. Fusz György Berlinger Attila, a város polgármesterének társaságában vették át megbízóleveleiket. Fotó: Makovics Kornel

A közgyűlésbe bejutott tagok közül így már 14-en átvették a munkához szükséges dokumentumot. Az egyetlen tag, aki eddig még nem tartott igényt a megbízólevélre Bomba Gábor, aki kompenzációs listáról jutott be, az Éljen Szekszárdot képviselve.

Az átadásról készített – Szabó Noémi Facebook oldalán elérhető – videót itt tekintheti meg:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában