Teol.hu podcast

2024.07.18. 19:00

A múlt hű őrzője a bonyhádi egyesület élén

Talán a legfiatalabb hagyományőrző egyesületi elnök Bodai Barna, akivel podcast adásunkban Farkas Eszter beszélgetett. Barna az 52. Sorgyalogezred Hagyományőrző Egyesület alapítójaként és vezetőjeként a magyar katonai múlt korhű bemutatásának szenteli munkáját, fiatalok bevonásával és számos hazai és nemzetközi rendezvényen való részvétellel.

Farkas Eszter

Podcast adásunkban Bodai Barnával, az 52. Sorgyalogezred Hagyományőrző Egyesület fiatal alapítójával és elnökével beszélgettünk. 

Bodai Barna, az 52. Sorgyalogezred Hagyományőrző Egyesület elnöke volt a vendégünk
Bodai Barna, az 52. Sorgyalogezred Hagyományőrző Egyesület elnöke volt a vendégünk
Fotó: Farkas Eszter

Barna mesél az egyesület tevékenységeiről, a korhű hagyományőrzés kihívásairól és sikereiről, valamint az ifjúsági programokról, amelyekkel a jövő generációját nevelik. Hallgassa meg, hogyan elevenítik meg a magyar katonai múltat rendezvényeken, kiállításokon és megemlékezéseken, és tudjon meg többet az augusztus 3-án Szőregen megrendezésre kerülő eseményről, ahol az egyesület bemutatja a magyar katonai hagyományokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában