Vízi rendezvények

2024.07.12. 10:30

A bonyhádi strandon kiváló volt a hangulat

A strandolókat a bonyhádi művelődési központ lelkes munkatársai várták július 10-én és 11-én, szerdán és csütörtökön a Bonyhádi Termálfürdőben. A bonyhádi strand Csobbanás a Nyárba elnevezésű rendezvénysorozatának első etapja kiválóan sikerült.

Farkas Eszter

Az esemény szervezői, a helyi művelődési központ lelkes csapata, szórakoztató játékokkal és kézműves foglalkozásokkal várták a gyermekeket és szüleiket a bonyhádi strandon.

bonyhádi strand
A bonyhádi strandon legkisebbek a horgászatot élvezték a legjobban a rendezvényen. Forrás: Beküldött fotó

Mi is történt a bonyhádi strandon?

Az eseményen főként két és tíz év közti gyerekek és szüleik, nagyszüleik vettek részt. A programok széles skáláját kínálták, minden korosztály számára:

  • Az I love aqua minikiállítás, a gyerekek ott készült rajzaiból összeállított mini kiállítás nagy sikert aratott.
  • Színes, érdekes történetekkel és versekkel szórakoztatták a kicsiket.
  • A víz, vízi állatok, növények, madarak, kalózok, sellők, hajók témák köré épülő kézműves foglalkozásokon főként újrahasznosított anyagokkal dolgoztak.
  • Izgalmas kincsvadászat a strand területén.
  • Hajó és kagyló horgászat, amely a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendett.
  • Színezőkkel teli sátor, ahol a kicsik szabadon alkothattak.

Siker és Öröm

A rendezvény nagy sikert aratott a látogatók körében. Pesti-Pusch Adrienn, a szervezők egyik tagja elmondta, hogy a résztvevők örömmel fogadták a programot, és különösen a horgászat tetszett a gyerekeknek a legjobban. A kézműves foglalkozások során a gyerekek kreatív alkotásokat készítettek újrahasznosított anyagokból, ami külön örömöt okozott a szülőknek is, hiszen környezetbarát szemléletet közvetítettek.

Következő Etap

Ne feledkezzünk meg a következő időpontokról sem: augusztus 22-23-án, 14-17 óra között ismét vár mindenkit a Bonyhádi Strand és a Csobbanás a Nyárba program. A szervezők ismét színes programokkal és izgalmas játékokkal készülnek, hogy felejthetetlenné tegyék a nyarat a gyermekek és családjaik számára. A foglalkozások strandbelépővel, szülői felügyelet mellett látogathatóak, és csak megfelelő időjárás esetén kerülnek megrendezésre. Csapadékos, hideg idő esetén sajnos elmaradnak az események.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában