Szakmai gyakorlat
2024.07.21. 19:44
Feierabendbrotot készítettek Bécsben
Már ötödik napja teljesíti pék és cukrász szakmai gyakorlatát Bécsben a Déli AszC Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium három diákjai.
Szeri Árpád
Szalai Barbara, Szoboszlai Nikolett és Szegedi Fruzsina a Ströck Brot GmbH. üzemében (beküldött kép)
Szalai Barbara, Szegedi Fruzsina és Szoboszlai Nikolett a Ströck Brot GmbH. üzemében eddig már készített egyebek mellett olívás stanglit, spenótos táskát, helyi specialitásnak számító Feierabendbrotot, pisztáciás marcipánréteget, rétest, piskótát és szendvicseket. A hétvégét az osztrák főváros felfedezésével töltik.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre