Fejlesztés

2024.07.16. 13:21

Akadozhat a melegvíz-szolgáltatás Szekszárdon!

Kedden, szerdán és csütörtökön is akadozhat a melegvíz-szolgáltatás Szekszárdon azokban az ingatlanokban, amiket a Szekszárdi Távhőszolgűltató NKft. lát el. Csukle Tibor, az önkormányzati cég vezetője kérdésünkre azt mondta, több kisebb fejlesztés miatt állt elő a helyzet.

Bencze Péter

Még áprilisban számoltunk be arról, hogy a fűtőmű egyik kéményét el kellett bontani, mert rendkívül korszerűtlenné vált. A távhőszolgáltató már a bontás előtt kidolgozta, milyen fejlesztésekre lesz szükség ahhoz, hogy a fűtési időszakra ismét zavartalan legyen az ellátásbiztonság. A munkák nagy részére már sor került, most pedig újabb beavatkozásokon dolgoznak a szakemberek. Mások mellett ezért fordulhat elő, hogy a következő napokban időszakosan akadozhat a melegvíz-ellátás Szekszárd bizonyos részein.

A fűtőmű addigra már veszélyes kéményét még idén áprilisban bontották el.
A fűtőmű addigra már veszélyes kéményét még idén áprilisban bontották el. Forrás: Fotó: MW-archívum

Kimaradásra kedden reggel hat és délután négy óra között, valamint szerda reggel hat és csütörtök reggel hat óra között kell készülni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában