Pont Ott Parti

2024.07.19. 07:30

Pontot lesnek a Széchenyi téren

Több mint 120 ezren, az Oktatási Hivatal közlése szerint 120 990-en adták be jelentkezésüket tavasszal az idén szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

Szepesi László

Izgalmas programok várják a diákokat a Széchényi téren (Fotó: pte.hu)

Ennyien várják, hogy megjelenjenek a ponthatárok, amelyekből kiderül, hogy ősztől kik lesznek az egyetemek, főiskolák hallgatói. Az Oktatási Hivatalban és a felsőoktatási intézményekben még tart a jelentkezések feldolgozása a ponthatárok megállapítása, de hamarosan véget ér ez a munka, és július 24-én, szerdán este kihirdetik a felvételhez elegendő pontszámokat. 

Pont Ott Partin lehet majd együtt izgulni

Már hagyomány, hogy ezen az estén összegyűlnek a pontokra váró fiatalok. A régióban Pécsett a Széchenyi téren lesz jövő szerdán ez a randevú, ott, a Pont Ott Partin lehet majd együtt izgulni, s remélhetőleg a nagy többségnek együtt ünnepelni a sikeres felvételit. 

A délután 6-kor kezdődő programon a Pécsi Tudományegyetem minden kara részt vesz. Egyébként a Pont Ott Parti részletes programja, és a rendezvény térképe megtalálható az egyetem UnivPécs internetes oldalán.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában