Kikapcsolódás

2024.08.24. 16:34

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a családok a bonyhádi strandon

A nyári időszak lassan a végéhez közeledik, a Bonyhádi Termálfürdő és a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ felkészült a nyár utolsó programjaira, amelyekkel felejthetetlenné teszik a szezont.

Farkas Eszter

Pénteken volt az utolsó alkalom, hogy részt vegyenek a bonyhádi strand különleges „Csobbanás a nyárba” elnevezésű rendezvényén az érdeklődők. A helyi művelődési ház kollégáinak közreműködésével szervezett programokon zenés műsorok, vizes játékok és kézműves foglalkozások várták a látogatókat. A fürdő különös figyelmet fordított arra, hogy a családok számára szórakoztató és közösségi élményeket nyújtson, így a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatta a kedvére való programot.

Rengeteg kézművesfoglalkozás várta a családokat a bonyhádi strandon.
Rengeteg kézművesfoglalkozás várta a családokat a bonyhádi strandon.
Fotó: Farkas Eszter

– Csütörtökön, az utolsó előtti napon több mint száz gyerkőc vett részt a programjainkon – tudtuk meg Pusch Adrienn, szervezőtől. – Ennek fényében pedig jövőre is szeretnénk megszervezni, az éves foglalkozások révén nemcsak a gyerekek, de a szülők is aktív részesei lehetnek a napnak.

 

A nyári napközi is hamarosan véget ér

A művelődési központ jövőhéten várja a nyári napközi utolsó meghívott vendégét, aki Miklós Roland, a helyi önkéntes tűzoltók elnöke lesz. 

 

Roland a gyerekeknek a tűzoltók mindennapjaiba enged betekintést a jövőheti alkalmon. Próbáltunk olyan vendégeket hívni, akik izgalmas interaktív foglalkozást tudnak a gyerekeknek biztosítani. Vendégünk volt például Ferencz Orsi, aki zenés, énekes foglalkozással várta a kicsiket, Surján Józsi bácsi gyógynövényeket hozott a gyerekeknek, Máté Réka állatos fotókkal és történetekkel kápráztatta el a gyerkőcöket, de velünk volt Tóth István Zsolt is, aki a madarakat mutatta be közelebbről, Kovács Vendel a naprendszerbe csábított minket és Kovács Gábor fergeteges zenés előadással várta a napköziseinket. Farkas Eszter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában