Közösség

2024.09.10. 14:29

A családok valamennyi tagjára gondoltak a szervezők

Kellemes napsütéses időben került sor idén a Szekszárdi Humánszolgáltató Központ hagyományos családi napjára. A családok valamennyi tagjának programokat kínáló eseményre a központ Vörösmarty utcai épületének udvara adott otthont.

Bencze Péter

A szervezők igyekeztek a különböző korosztályú gyerekek és fiatalok számára is élvezhető eseménysort összeállítani. Így mások mellett lehetőség volt kézműves foglalkozásokon, gipszfestésen, könyvjelző készítésen részt venni. Ezek mellett színező- és rajzolósarok, rejtvények és rejtélyes feladatok, népi-, és társasjátékok is várták a családok tagjait.

A családok valamennyi tagja jól érezhette magát a Szekszárdi Humánszolgáltató Központ programján.
A családok valamennyi tagja jól érezhette magát a Szekszárdi Humánszolgáltató Központ programján. Forrás:  Facebook

A gyerekek a regisztrációt követően egy városismereti feladatot kaptak. Ha azt megoldották és a játékos foglalkozásokkal is megismerkedtek, akkor a regisztrációs pultnál zsákbamacska meglepetés tárgyat, illetve egy helyi cukrászda által felajánlott fagyijegyet kaptak ajándékba megérdemelt jutalomként.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában