Fejlesztés

2024.09.01. 13:14

Bonyhád és Dombóvár is jelentős támogatásban részesül

– Beérik az elmúlt időszak előkészítő munkája: a választókerületem két nagyvárosa újabb jelentős pályázati sikert könyvelhet el – adta hírül közösségi oldalán Potápi Árpád János.

Vizin Balázs

Illusztráció: Getty Images

 A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a dombóvári térség országgyűlési képviselője kifejtette, Bonyhád vonatkozásában 815.100.000 forint értékben újabb három TOP_PLUSZ-os pályázatban született támogatói döntés. 

A belterületi utak fejlesztésének I. üteme, a Fáy Lakótelep felújítása és a Majosi Közösségi Ház fejlesztése részesült támogatásban. Ezekkel együtt már 7 nyertes pályázata van az új uniós ciklusban Bonyhádnak 2 milliárd 184 millió 100 ezer forint összértékben. 

Hozzátette, Dombóvár is jelentős támogatásban részesült, ugyanis 784.645.799 forintot nyert a belterületi utak felújítására. – Mindkét város vezetőjének gratulálok és további jó munkát kívánok! Hajrá, Bonyhád, hajrá, Dombóvár, hajrá, Tolna 2! – jegyezte meg az államtitkár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában