Kutatás

3 órája

Egyik generáció sem jobb vagy rosszabb, mint a másik, csak más

Völgységi Tehetséggondozó Egyesület meghívására Steigervald Krisztián generációkutató tartott kedden előadást a bonyhádi művelődési központban.

Révészné Hanol Erzsébet

Először rendezte meg a Völgységi Tehetséggondozó Szakmai Napot a Vörösmarty Mihály Művelődési Központtal közösen a Völgységi Tehetséggondozó Egyesület. A bonyhádi rendezvényre nemcsak pedagógusokat vártak, az nyitott volt minden érdeklődő előtt, így szép számú közönség foglalt helyet a nézőtéren, hogy meghallgassa Steigervald Krisztián generációkutató előadását. A téma értékeink, tanult és tanulási képességeink változása volt.

Steigervald Krisztián generációkutató tartott előadást a bonyhádi művelődési központban
Fotó: Máté Réka

A bonyhádi származású szakember lendületes, sok-sok humorral átszőtt előadása során többek között beszélt az egyes generációk közötti különbségekről, arról, miként érthetjük meg egymást jobban, és többször is azt hangsúlyozta, hogy egyik generáció sem jobb, vagy rosszabb, mint a másik, csak más.

Az elhangzottakról hamarosan bővebben is beszámolunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában