Párkereső

16 órája

Házasodna a gazda: újabb riválisokat kapott a szekszárdi focibíró

Újabb udvarlók érkeztek Vivienhez, a tordasi gazdasszonyhoz. A Házasodna a gazda idei évada már három részen van túl.

Rónai Gábor

Négy úriembernek adott esélyt második körben a bizonyításra Kovács Vivien, a tordasi gazdasszony a Házasodna a gazda című párkereső legújabb részében. A kisgyermekes anyuka azokat a jelölteket hívta el egy személyes beszélgetésre, akik az első körben kiestek nála a rostán, de tetszett neki a bemutatkozó levelük, így véglegesen nem vetette el a velük való kapcsolatfelvételt. 

Nem igazán jöttek be az új udvarlók Viviennek, a Házasodna a gazda tordasi gazdasszonyának
Nem igazán jöttek be az új udvarlók Viviennek, a Házasodna a gazda tordasi gazdasszonyának
Fotó: RTL klub

A szekszárdi focibírónak, Lengyel Sándornak így újabb riválisokkal kell megküzdenie a fiatal nő kegyeiért, de nincs rossz helyzetben, hiszen a frissen érkezők egyike sem nyerte el igazán elsőre Vivien tetszését, amiről a gazdasszony hangot is adott a szerda esti műsorban. 

Lengyel Sándor szereplését folyamatosan figyelemmel követi a Teol.hu oldal, s az olvasottsági/nézettségi statisztikák szerint nemcsak mi, hanem sokan mások is így vannak vele Tolna vármegyében és az egész országban. 

A szimpatikus fiatalember a bemutatkozóján már felkeltette Vivien figyelmét, aki az első kiválasztón elsőként mondta ki a nevét, mert szeretné vele folytatni a további ismerkedést. 

Azt, hogy Sanya elnyeri-e Vivien kezét, most még nem tudhatjuk, de aki kíváncsi arra, hogy miként alakul a focibíró és a lovasgazda románca, az minden hétköznap este (kezdés: 21.30 óra) figyelemmel követheti a történéseket az RTL Klubon. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában