Felajánlás

2 órája

Klímafelajánlás a Csikóstőttősi Óvodának

Szeptember közepén klímaberendezést kapott a Csikóstőttősi Óvoda, amely jelentős segítséget nyújt az intézményben a gyerekek komfortérzetének biztosításában.

Balogh Éva

A Csikóstőttősi Óvodában a napokban szereltek fel egy hűtő-fűtő klímaberendezést, amely a gyerekek mindennapjait könnyíti meg a változékony időjárás mellett. Az óvoda hálás köszönetét fejezte ki a Hábi Mx és a Tote Klíma csapatának a nagylelkű felajánlásért, amely nagyban hozzájárul a kicsik kényelméhez és jóllétéhez. A korszerű berendezés nemcsak a forró nyári napokon, hanem a hűvösebb őszi és téli időszakban is biztosítja a megfelelő hőmérsékletet az intézményben– olvasható a hír a település honlapján. A klímaberendezés hosszú távon is fenntartható megoldást nyújt, hiszen energiatakarékos működésével környezetbarát módon segíti az óvoda működését. Az intézmény így még komfortosabb környezetet tud biztosítani a gyermekek számára egész évben.

Köszönik a szerelő csapatnak a nagylelkű felajánlást   forrás: csikostottos.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában