Programajánló

2 órája

Különleges mesemondó program lesz Medinán

Különleges eseményre kerül sor a medinai könyvtárban, ahol a Mese Lélektől Lélekig élőszóban program keretében mindenki megoszthatja kedvenc meséjét.

Balogh Éva

Bábelőadás is lesz (illusztráció) Fotó: MW

Szeptember 30-án, hétfőn 15:30-tól a mesék birodalmát lépik át a Mese Lélektől Lélekig élőszóban résztvevői Medinán. A rendezvény célja, hogy a mesemondás hagyományát újra élővé tegyék, és a közösséget közelebb hozzák egymáshoz a történeteken keresztül. Az eseményen Barta Júlia, Orsós Csenge Csilla, Szászi Fanni Anikó, Szabóné Gáncs Tünde és Debreceni István (Talpi) lesznek a fő mesemondók, akik saját stílusukkal és személyes varázsukkal keltik életre a meséket. A programot egy 17:00 órakor kezdődő bábelőadás teszi még színesebbé, amely minden korosztály számára különleges élményt nyújt. Azok, akik szeretnék kipróbálni magukat mesemondóként, szeptember 20-ig jelentkezhetnek, így részesei lehetnek ennek a lélektől lélekig szóló különleges közösségi eseménynek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában