Felújítás

2 órája

Orvosi rendelőket korszerűsítenek Szekszárdon

A Szent István tér 18. szám alatt található orvosi és fogorvosi rendelőket, összesen nyolc helyiség villamoshálózatát korszerűsítené az önkormányzat. A munkával kapcsolatos előkészítő döntést most hozta meg a közgyűlés gazdasági bizottsága.

Bencze Péter

Amint azt Máté Péter, a bizottság tagja portálunknak elmondta, a fejleszteni tervezett épületrész elektromos rendszere elavult, érintésvédelmi szempontból nem megfelelő, több eseti átalakításon, javításon is átesett. A beruházás során az elavult meglévő elektromos hálózatot elbontanák, és új, korszerű rendszert építenének ki, energiatakarékos lámpatestekkel.

Máté Péter szeretné, ha több rendelő villamoshálózatát sikerülne korszerűsíteni.
Máté Péter szeretné, ha több rendelő villamoshálózatát sikerülne korszerűsíteni.
Fotó: MW Archívum

A bizottság tagjai most arról döntöttek, mely vállalkozókat hívják meg a beszerzési eljárás lefolytatására. Máté Péter külön hangsúlyozta, hogy a meghívott négy cég közül három szekszárdi, egy pedig őcsényi. A politikus azt mondta, a céljuk, hogy a helyi szakembereket segítsék munkával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában