Pályaorientációs napok

2024.09.12. 11:32

Pályaválasztás előtt állsz? Próbáld ki magad az egészségügyben!

Pályaorientációs napokra hívja az egészségügyi pálya iránt érdeklődő 7. és 8. osztályos diákokat a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház. A résztvevők kórházi szimulációs környezetben ismerkedhetnek meg az egészségügyi képzéssel és a választható szakterületekkel, miközben gyakorlati tapasztalatot is szerezhetnek a Skill-laborban.

Balogh Éva

A program során a fiatalok egy kórházi szimulációs környezetben ismerkedhetnek meg a szakma szépségeivel, beleértve az egészségügyi képzés felépítését, a választható szakterületeket, valamint a kórházban zajló gyakorlati oktatás részleteit.

A Skill-laborban ki is próbálhatják magukat a diákok. Fotó: Makovics Kornél

A pályaorientációs napok időpontjai október 4., november 8. és november 29., mindhárom alkalom 8:00-tól 12:00 óráig tart. A résztvevők októberben már a program során gyakorlati tapasztalatokat is szerezhetnek. Az októberi alkalomra a jelentkezési határidő szeptember 27., a novemberi időpontokra folyamatosan várják a jelentkezéseket. A rendezvény helyszíne a szekszárdi Balassa János Kórház Skill-laborja, ahol a diákok a legmodernebb eszközökkel, szimulált kórházi környezetben gyakorolhatják a szakma alapjait. A részvételi szándékot a [email protected] email címen lehet jelezni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában