Pályázat

2 órája

Természettudományos történeteket vár a Richter TETT program

A Richter Gedeon Nyrt. és a Szabó Szabolcs Emlékére Közhasznú Alapítvány természettudományos mese- és történetíró pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára. Tolna vármegyéből is várják a jelentkezőket.

Balogh Éva

A Richter Gedeon Nyrt. és a Szabó Szabolcs Emlékére Közhasznú Alapítvány pályázatot hirdet általános- és középiskolások számára, hogy mesés történeteken keresztül mutassák be, mit jelent számukra a természettudományok felfedezése.

Fotó: Facebook

A pályázat fővédnökei Döbrentey Ildikó író és Levente Péter színművész, aki több szállal is kapcsolódik Szekszárdhoz. A pályázaton Tolna vármegyéből is lehet jelentkezni, a legjobb alkotások pénzdíjat nyerhetnek, és bekerülhetnek a TETT-könyvbe, ami a pályázat legjobb műveinek gyűjteménye.

A pályázat célja, hogy a diákok kreatív formában mutassák be a környezetismeret, biológia, fizika és más természettudományos tantárgyak iránti elkötelezettségüket. A pályaművek beadási határideje 2024. november 14.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában